HUR DET HELA BÖRJADE...

Jag har alltid varit intresserad av klubb och dj kulturen, det är något som legat mig varmt om hjärtat sedan ungdomsåren. I tidig ålder började jag och en vän mixa kassettband mellan två olika bandspelare, vi turades om vem som skulle mixa och vem som skulle stå vid lampknappen och trycka av å på ljuset i takt till musiken. Ibland gick vi även ut på gården för att se hur effektfullt det såg ut utifrån.

 

Vi stod där bland tegelhusen i Sylte och blickade upp i "pojkrummet" på tredje våningen som nu hade moderniserats med cd-skivor och en snurrande discokula från jultidnings vinsterna. Det var stort då, och förmodligen är detta starka minnen av ett tidigt intresse.

 

I min yrkesroll som Fritidsledare har jag den möjligheten att på ett fint sätt dela/ge med mig av intressen, vilket jag också gjorde gällande mitt eget dj lirande. För att använda rätt ord så blev det en succé, mitt lilla usb mixerbord, data högtalare och dator åkte fram varenda gång jag jobbade.

 

Att se den lyckan i ungdomars ögon är otroligt stark, det behövdes så lite från min sida och det gav så mycket glädje till de ungdomar som verkligen gillade att stå där och trycka på mixerbordet.

 

Det var då jag började fundera på hur man kunde ta det hela steget längre, just i den stund började resan för en Dj-studio…


Sociala Medier


@thndjprojekt


HÄR BÖRJAR RESAN...AV ETT PILOTPROJEKT

Under ett par månader kommer ni få följa mig i ett projekt där ett gäng utvalda ungdomar kommer få lägga total fokus på Djing. Anledningen till denna blogg är att Trollhättans/Sveriges invånare ska få upp ögonen för ungdomsverksamheter, i skrivande stund är projektet under uppbyggnad. Sprid detta vidare och följ mig och ungdomarna i en fantastisk resa genom musikens värld.

Sociala Medier


@thndjprojekt


RSS 2.0