PIONEER DDJ-T1<3 TRAKTOR, TRAKTOR <3 PIONEER

Idag är det kill-gruppens tur att besöka studion, måste säga att jag är ruskigt taggad för att möta det nya gänget. Lite information om mixerbordet vi använder oss av. Det är en Controller av märket Pioneer, vad är då en controller. Jo det är helt enkelt en data baserad enhet, allt går genom en vanlig USB sladd. Det kräver dock att du har en hyggligt snabb och trevlig dator. Av erfarenhet så föredrar jag MAC i 110%. Controllern är kopplad till ett av världens ledande dj program TRAKTOR. Så du styr med fingrar/händer/panna ja vad du nu vill använda på mixerbordet och då får den kontakt med programmet och utför dina moves i form av olika ljud.

Varför just PIONEER?
Enligt mig är det de störst och ledande märket inom allt vad DJ består av. Skulle jag få gissa så använder sig säkerligen 90% av världens nattklubbar och arrangemang av Pioneers produkter. Det kan vara en bra start för nybörjare att bli inarbetade på vad dem kanske senare kommer att bemötas av på olika tillställningar. Även att detta är en controller så är liknelserna skrämmande lika deras andra produkter. Men jag skulle säga att känslan är den samma och det är det viktigaste. Vart knapparna sedan sitter på de olika produkterna spelar mindre roll.

Till detta har vi även dem fetaste hörlurarna på från Pioneer, HDJ-2000 förstärkta med lätt metall och extra hållbara. Vilket kan vara en bra tanke när man har nybörjare vid mixern. Hörlurar är en ständig förbrukningsvara inom dj yrket. Antingen väljer man att investera i billigare varianter av olika märken eller så slår man på stort och köper högoddsare. Beror på vilken ekonomi man har självfallet, men förr eller senare så lägger man ett par 1000 på hörlurar.
En sammanfattning: VI HAR HELT ENKELT EN GRYM BÖRJAN...MATERIALMÄSSIGT.
DDJ-T1 OFFICIAL MOVIE

Sociala Medier
@thndjprojekt
      
Vi gillar att följas...